portfolio

jk jewels

shop interior

A design/build project of the headquarters and the boutique. more

The designed interior of the jewellery boutique is placed in retail areas of the new Filadelfie BBC office building. The showroom contains a jewellery workshop, too. The concept has started to function as the firm's headquarters. Jewellery is displayed in a relatively dimmed room the atmosphere of which is supported by dark colours selected for its fit-out. The minimalistic space equipped with only a sales counter focuses the entire attention to a continuous belt of an illuminated jewellery showcase glazed without framing designed in the multi-purpose wall. The exhibited items thus do not visually have to compete with other objects; client’s entire attention is deservedly drawn to jewellery. The wall is used not only for exhibiting, but there are storage spaces and pull-out counters here for the presentation of jewellery. The exhibition area also contains a semi-private lounge for VIP customers where private business can be discussed hidden from view. However, work of masters of the art of jewellery in the workshop can be observed from here.

  • addressŽeletavská 1525/1
    Praha 4, Michle - BB Centrum
  • year2010
  • investorJK Jitka Kudláčková Jewels
  • design teamJan Holna, Petr Šedivý, Kateřina Vídenová, Štěpán Tláskal
  • collaborationfalse
  • photographs/visualizationsFilip Šlapal
  • tags
  • share:facebook
    twitter
    pinterest
plans
location on the map